Win etentje in Het land aan de overkant

Restaurant
In september ging de nieuwe app van Leuven Actueel van start. Inmiddels downloadden al meer dan 2.100 mensen de app, zodat ze met één handige klik op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de streek.

Speciaal voor de lancering van de nieuwe app schenken wij tien weken lang elke week een etentje weg. De bonnen zijn één jaar geldig, tijd genoeg dus om er gebruik van te maken na de verplichte coronasluiting. Deze week trakteren we op een etentje in Het land aan de overkant in Heverlee: je kan er voor 150 euro gaan tafelen. Zin in? Download dan de app van Leuven Actueel via Google Play Store (Android) of iOS (Apple), ga in de app naar 'Lifestyle', beantwoord vier vragen - drie meerkeuzevragen en één schiftingsvraag - en wie weet word jij de winnaar van de week. Opgelet, winnaars worden persoonlijk door ons gecontacteerd, gelieve geen privé- of bankgegevens mee te delen.

De eerste quiz, die twee weken geleden werd gelanceerd, werd door 65 personen ingevuld. Sarah Steeno gaf de beste antwoorden en won daarmee een etentje in Het land aan de overkant. Vorige week speelden al 120 personen mee: zij maakten kans op een driegangenmenu in Brasserie 500.

Lees meer over