Zakelijk netwerken voor het eerst in twee jaar weer mogelijk

Ook dit jaar wordt het uitkijken naar wie Ondernemer van het jaar is geworden. (Archieffoto van een vorige editie)

Voka Hageland organiseert voor het eerst in twee jaar opnieuw een aantal activiteiten. Twee jaar moesten aangesloten ondernemers het stellen zonder nieuwjaarsreceptie. Editie 2022 vindt nu plaats op donderdag 24 maart onder de hoopvolle titel: Spring into ‘2022.

“Het is tijd om te schakelen”, zegt voorzitter Walter Kestens. “Ik kijk er naar uit om onze leden te ontmoeten en samen het glas te heffen op alle ondernemers die de afgelopen periode zijn blijven doorgaan en ook in 2022 hun ambities willen waarmaken. Spring, misschien wat later dan normaal, samen met ons het nieuwe ondernemersjaar in. Een jaar waarop Voka Vlaams-Brabant blijft inzetten op het versterken van onze leden, het verdedigen van hun belangen en zorgt voor verbinden tijdens waardevolle netwerkmomenten met ondernemers en beleidsmakers. Vanuit deze insteek kijken we vooruit en gaan we samen ondernemen om samen te groeien en bloeien.”

Lees verder onder de foto
Walter Kestens

De avond, die plaats vindt in garage Mercedes Bens Claes en zonen op donderdag 24 maart, houdt een debat in tussen de burgemeesters uit de regio, waarna Frank Beckx, directeur van het Kennis- en Lobbycentrum van Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen een keynote presenteert.

Verder op de avond wordt ook de “Zuid-Hagelandse Ondernemer van het jaar” voorgesteld door voorzitter van Voka KvK-Vlaams Brabant Danielle Vanwesenbeeck.

Het evenement wordt afgesloten met een netwerking vergezeld van feestelijke drankjes en culinaire versnaperingen van toprestaurants Melchior en Fidalgo.

Inschrijven kan via deze link: https://www.voka.be/activiteiten/spring-22-voka-lentereceptie-24-maart

Lees meer over